L’Associació Els Ametllers del Casal Gent Gran de Balsareny informa

 

A continuació es fa un resum dels actes realitzats per l’associació el passat mes de febrer.

El dia 11, va celebrar-se el berenar del Dijous Llarder, amb un concurs de truites inclòs. Al concurs s’hi van presentar només set concursants. La guanyadora de la Millor Presència, va ser Guadalupe Soria. El premi a la Més Gustosa se’l va emportar Tere Ramos. Hi van assistir 68 usuaris.

Els dies 14 i 15, un grup de marxoses usuàries del Casal, van participar en el Carnaval de la Pineda de Salou. Per tercer any consecutiu, van guanyar el Primer Premi al Millor Grup.

La tarda del dia 19, va fer-se el ball de Carnaval en el nostre Casal, amb concurs de disfresses. La millor disfressa individual, la va guanyar Cecilia Roque. El premi a la Millor Disfressa per Parella,  se’l va emportar Pedro Manzano i Maria Carmen Neiro. El premi al Millor Grup, va donar-se al conjunt de dones, que uns dies abans van guanyar a la Pineda de Salou.

El darrer diumenge dia 28, vam tenir l’actuació de la coral Salabror de Mar de Cardona, que a benefici dels damnificats d’Haití, van oferir durant quasi dues hores una magnífica cantada d'Havaneres, que van entusiasmar a la cinquantena d’assistents.

L’Administradora i Responsable del Casal informa que: les persones interessades en les activitats de gimnàstica, treballs manuals, puntes al coixí, modisteria i el grup del Xou, que organitza la Direcció General d’Acció Cívica, s’hauran d’inscriure el dilluns 22 , dimarts 23 i dimecres 24 d’aquest mes de març.

Associació Els Ametllers