Balsareny Decideix
Consulta popular per la independència el 25 d’abril

Acte de presentació de la campanya
Divendres 5 de març de 2010 a dos quarts de nou del vespre
Lloc previst: Sala Sindicat, Balsareny -  Hi intervindran:
Elisenda Paluzie, membre de Sobirania i Progrés
Jordi Fàbrega, president de Decidim.cat

L’associació Balsareny Decideix vol promoure el debat social i l’acció cívica sobre el dret del poble català a poder decidir lliurement sobre el seu futur. L’Associació vol impulsar, transversalment, des de l’àmbit local i sense cap interès partidista, tota mena d’activitats tendents a propiciar el diàleg cívic, polític, econòmic, cultural i mediambiental a Balsareny. En especial promovem una consulta popular per la independència del poble català, que tindrà lloc el diumenge 25 d’abril, Festa Major de Balsareny, igual que a Manresa, Lleida, Girona i molts altres llocs.


L’Associació neix amb el suport de nou entitats locals: Agrupament Escolta Guillem de Balsareny, Centre Instructiu i Recreatiu, Cercle Cultural de Balsareny, Penya Barcelonista de Balsareny, Els Pastorets de Balsareny, Centre Excursionista de Balsareny, Comissió de Reis de Balsareny, Coral Sant Esteve de Balsareny i Futbol Sala Balsareny, a més de tots els socis que vulguin ser-ho a títol individual.


Us volem convidar a fer-vos socis de Balsareny Decideix. Podreu participar activament en les assemblees i comissions de l’Associació i ajudar-nos a fer realitat el nostre projecte. Entre tots ho farem tot! Perquè tot està per fer i tot és possible, fes-te soci de Balsareny Decideix i vine a votar el 25 d’abril per la independència de Catalunya!

Associació Balsareny Decideix – c/ Àngel Guimerà 17, 08660 Balsareny – balsarenydecideix@gmail.com