Club d’Escacs Balsareny

A 1a divisió

 

Aquest any passat 2009, el Club d’Escacs Balsareny va assolir merescudament l’ascens a 1a. divisió, quedant primer de grup de la 2a. categoria.

També es va participar en el Campionat per Equips de Catalunya, el qual disputen tots els primers classificats de cada grup. En aquest però vam quedar eliminats a la primera ronda contra el Santa Eulàlia de Ronçana per un contundent 6 a 2.

En aquesta temporada passada cal destacar l’actuació del primer tauler local, el jugador Kim Junyent, la progressió de Kevin Fumanal i de Noel Artigas, i a tots en general per l’esportivitat que han mostrat per no donar una i cap partida per perduda, ja que això dels escacs val igual el primer punt del primer tauler que el darrer. També s’ha de ressaltar que en el tema competitiu hi ha hagut la baixa d’alguns jugadors molt notables, com són Josep Soler i Josep M. Ribera, per motius personals. Aquests jugadors van formar part de l’equip local que l’any 1978 va assolir l’ascens a la 2a. Categoria, que vindria a equivaldre a la 1a. de l’actualitat.

Aquest any 2010 participem al Campionat per Equips de Catalunya amb dos equips federats, l’A i el B. La competició comença el 24 de gener al local de la Plaça de la Mel, a les 9:30 h. Del matí.

A continuació s’adjunta el quadre de resultats del campionat en el que el Balsareny, quedant primer, assoleix l’ascens a la 1a. divisió.

Escacs Balsareny