Reis previsors

 

Fotos Sarri

Davant l’amenaça de pluja de les cavalcades de reis, la Comissió de Reis de Balsareny va decidir estrenar els nous trons dels reis a la sala El Sindicat. Tot i així Melcior, Gaspar i Baltasar d’alt de les seves carrosses i acompanyats de la seva comitiva de patges van sortir en cavalcada pels carrers de Balsareny.

Després de l’adoració a l’Església i de fer el pregó a l’Ajuntament, els reis van fer una cercavila improvisada on van anar a peu fins la sala El Sindicat. En tot moment els carrers van ser plens de gent, així que un cop més la il·lusió va passar la mà per la cara al mal temps.

La Comissió de Reis vol donar les gràcies a totes aquelles persones que desinteressadament van fer possible l’estrena dels tres magnífics trons perquè els nens i nenes del nostre poble es poguessin fotografiar amb els reis. Moltes gràcies a tots!

Per altra banda, també volem dir-vos que totes aquelles famílies interessades que els Reis vinguin personalment a casa seva, han de seguir les indicacions del cartell al peu de la lletra; sinó aquest servei no serà possible.

Organitzar una festa així no es gens fàcil, perquè s’han de moure moltes persones i s’ha de fer molta feina, així que esperem que tots col·laboreu el màxim amb nosaltres per fer més fàcil l’arribada de SSMM al nostre poble i mantenir aquella il·lusió que mai no ha de faltar en una casa la nit de Reis.

Bon any nou!!

La Comissió de Reis de Balsareny