Castanyada i espectacle omplen el Casal

 

Un any més, tarda tradicional de 31 d’octubre de 2009 al Casal de la Gent Gran de Balsareny, els quals van acollir al Casal veí de Sallent, els quals van oferir el seu espectacle Playbac per una alegre tarda de Castanyada i espectacle.

El Casal balsarenyenc ja coneixia amb anterioritat la qualitat interpretativa del grup que porta arreu el seu repartiment de cançons. Música de la flor d’uns anys viscuts de més joves, quan les ràdios estatals i les pantalles de cinema eren una actualitat del moment.

Felicitem a tot el grup per l’encert de l’alçada del teló amb un més que digne “Eslogan” i “Som gent alegre”. Amb la música de melodia lleugera, la presentació del grup va transmetre a tota l’audiència, amb lletra composta per ells, un trenat musical encomanadís que van anar desgranant durant prop de dues hores.

Valsos, passos dobles, ranxeres i tocs de sarsuela van forjar el gruix del Playback del grup convidat. Una gran interpretació de folklore espanyol. Dues cançons després de la mitja part, de gran qualitat, en llengua catalana, van posar la nostàlgica pinzellada al Casal balsarenyenc.

Josep Gudayol i Puig