Balsareny premià la vellesa

 

Els passats dies 3 i 4 d’octubre de 2009 Balsareny va celebrar un any més el dia adreçat al col·lectiu de la gent gran.

Hi van col·laborar l’Ajuntament i les entitats tradicionals del Ball de la Faixa, la Coral Els Ametllers del Casal de la Gent Gran, el mateix Casal de la Gent Gran, els Geganters i Grallers, Càritas Parroquial, Casal Verge de Montserrat i els grups de voluntaris que varen voler premiar la vellesa.

Entre les diversitats d’actes organitzats, cal destacar el que es va dur a terme a la sala Sindicat on el grup “Trio Bona Nota” va fer delir durant prop de dues hores a tot el públic present. La bona música des d’un teclat electrònic i la corresponent percussió va anar desgranant amb el cantant i presentador del grup, els vells cuplets d’uns anys en què tots érem joves.

“Balsareny Avui” vol deixar constància del reconeixement que es va fer a les persones més grans del poble: Antonio Amo (de 102 anys) i Teresa Valero i Roser Vilanova (amb gairebé 100 anys).

L’acte el va presidir l’alcalde Jaume Rabeya i la regidora de Cultura, Mireia Manzano,  acompanyats d’altres regidors, com Josep Miquel Soler.

La festa es va arrodonir amb el dinar de la gent gran que va tenir lloc al poliesportiu municipal. En acabat l’àpat es va poder gaudir d’un animat ball amb l’actuació musical del grup “Doble Swing”.

 

Josep Gudayol i Puig