Balsareny dóna confiança a una nova etapa del ‘Tempo’

 

Amb la il·lusió de reprendre una nova etapa de “Tempo”, després de l’encert de la temporada anterior, l’Ajuntament balsarenyenc ha fet confiança a aquesta programació teatral.  Benvinguda aquesta nova oportunitat cultural en català, a voltes deixada de banda.

En més d’una ocasió s’ha titllat a “Balsareny Avui” d’ésser un xic radical per fer un seguiment cultural i a favor de la llengua pròpia, una llengua que vàrem mamar.

El passat dia 20 de setembre, sobre dos quarts de sis de la tarda, la sala Sindicat va acollir més de tres quarts d’entrada per començar una nova temporada humorística i teatral per a petits i grans. En aquesta ocasió va actuar el grup Teatre Mòbil amb el seu espectacle “Reprís”. El grup, a més a més, celebrava els 25 anys de pujades i baixades de teló amb la il·lusió del primer dia.

De nou doncs, les llums de les bambolines van ser presentades per les acurades paraules de l’Elisa, coordinadora i directora de l’Escola Municipal de Teatre de Balsareny, qui com sempre va convidar a tothom a gaudir d’una bona tarda cultural tot recordant el crit de reclam a tothom que senti el cuc interpretatiu.

“Reprís” són dues hores de màgia i encant on amb diferents entrades i sortides. L’espectador és transportat de la mà de tres viatgers per una història amb ensurts i encerts, que va deixar bocabadats tots els assistents.

Josep Gudayol i Puig