Els Pastorets, rejovenits i amb vestuari renovat

 

Fotos: J. Peralta

Els Pastorets de Balsareny ja estan preparant un any més les representacions de l’obra de Folch i Torres. Després de l’assemblea general del 20 de setembre, en què es va aprovar l’estat de comptes de la temporada 2008-09 amb un superàvit de 496,56 euros, han començat els assaigs per a la temporada 2009-10.

Aquest any la Junta, a proposta de l’equip directiu, ha decidit promoure un nou canvi generacional, promocionant alguns dels joves actors i actrius que ja participaven en les funcions per donar-los papers més destacats. L’objectiu és, d’una banda, evitar que s’encasellin durant anys uns mateixos actors amb uns mateixos personatges, i per altra part la promoció de noves veus, obrint pas als més joves i fent palès que tothom, en un moment o altre, podrà tenir una oportunitat dintre el grup. Això sí, amb esforç, tant per als nous intèrprets que han d’assajar els seus papers com per als directors que els han d’ensenyar com treure’n el màxim partit.

També aquest any hi ha una novetat important en el vestuari dels dimonis. El prestigiós dissenyador balsarenyenc Alberto Villagrasa ha dibuixat uns nous vestits per a Satanàs i Llucifer i n’ha fet els patrons. La Junta li agraeix la seva generosa col·laboració i està segura que el públic apreciarà com escau la qualitat del nou disseny.

Les representacions d’aquesta temporada seran els dies 25 de desembre de 2009, Nadal, a les 18:30, i els dies 27 de desembre de 2009 i 3 i 10 de gener de 2010 a les 17:30. El preu de les entrades és de 10 euros (gratuït per als membres del Club Súper3) i es podran reservar anticipadament a Calçats Clàssic en horari comercial.Com en anys anteriors, l’assaig general del dia 13 de desembre serà obert al públic, adherit a la campanya per a la Marató de TV3.

Els Pastorets de Balsareny