La gespa de la piscina

 

Darrerament s’ha pogut veure la catifa de gespa de la piscina municipal molt deteriorada, i enguany els balsarenyencs ho hem pogut comprovar en el dia a dia. Dels aproximadament 240 metres quadrats de l’espai rectangular, gran part resta amb clapes en comptes del verd natural que hi hauria d’haver.

També s’ha pogut veure una diversitat d’herbes que enfosqueixen els termes de comoditat i estètica. Aquestes herbes propicien que una varietat d’insectes desconeguts i altres de coneguts, a més a més de deixar-te la tovallola amb signes nous de brodat exòtic, no són gens recomanables per a l’epidermis.

Balsareny compta amb una instal·lació estiuenca magnífica, res a envejar a altres poblacions, però també pateix una manca de manteniment que és ben palpable. “Balsareny Avui” fa un crit perquè l’any que ve puguem gaudir d’una gespa confortable i envejable. Però per sort no tot ha de ser negre. Cal felicitar el bon servei de la instal·lació del bar Els Ametllers, del qual els usuaris de la piscina han pogut gaudir matins i tardes amb begudes refrescants i entrepans.

Felicitem finalment tot el personal responsable de la piscina, que com cada any s’ha mantingut a l’alçada de les seves responsabilitats.

Josep Gudayol i Puig