31 de maig, dia mundial contra el tabac

 

 

Cada any aquest dia els voluntaris de  les Associacions de la Lluita contra el Càncer d’arreu de la geografia surten al carrer  per recaptar els donatius de la gent solidària, i fer campanya per animar a les persones fumadores a deixar de fumar.

Aquest any els donatius de la gent fumadora es canviaven per un CD amb explicacions sobre com deixar de fumar, i també es donaven caramels i punts de llibre per a tothom que fes una aportació.

Des de la Junta Local de Balsareny  volem donar les gràcies a tothom qui es va acostar a les nostres taules per deixar el seu donatiu. Aquest any hem parat dues taules, una a la plaça de la Mel i una altre a la plaça de l’Ajuntament.

També aquest any comptem amb la incorporació a la Junta de l’Associació del nostre poble de noves persones, i ho esmentem per què son força joves (14-16 anys). Ja teníem dins la junta l’ Annabel Cano, que va començar a treballar amb nosaltres amb 13 anys, i ella ha animat la Jènnifer Granados, la Maria Lasheras i la Maria Mirallas a formar part d’aquests grup de voluntàries que treballem en les diferents activitats que s’organitzen des de l’Associació de la Lluita contra el Càncer de Catalunya per aportar el nostre gra de sorra per ajudar a combatre aquesta malaltia.

Moltes gràcies!

Junta Local de Balsareny de l’Associació de la Lluita Contra el Càncer