Gràcies, Maite!

En faig esment a la secció de “Balsareny Avui”. En la passada setmana de la nova edició de les Festes de Primavera de l’entitat balsarenyenca Casal de la Gent Gran, enguany no hi seria present. La primera de les persones responsables com a guia, tot marcant el pas del grup de persones que diàriament se senten acollides en l’àmbit recreatiu amb lectura, jocs d’atzar, art tèxtil (boixets, pintura, punt de creu, etc.) i altres com gimnàstica i podologia, la Teresa, no hi va poder ésser.

Volta quasi la vintena d’anys quan la Teresa s’incorporava a la comunitat de Balsareny. Una balsarenyenca més, aportant diàriament unes hores d’assistència en favor de tot el col·lectiu de persones grans.

“Ben segur que la Teresa ens té ben presents i potser durant aquesta setmana tindrem la sort de tenir-la amb nosaltres”. Aquestes van ser les paraules de la Maite, amiga i responsable del veí Casal de Sallent, que durant uns dies, per causa d’aquest parèntesi accidental de la Teresa, va assumir la tasca laboral al Casal balsarenyenc.

Gràcies, Maite. L’amistat reproduïda per la sinceritat és la sal dels pobles. Sóc aquest esporàdic balsarenyenc.

Josep Gudayol i Puig