- Opinió

- Societat
- Divulgació

- Cultura

- Esports
- Cinc minuts


CorreuQualitat de vida i civisme al Sindicat

 

Fa uns dies que la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Balsareny, des d’una concertació amb la Diputació de Barcelona, va posar a l’abast de tothom l’exposició “Gràcies, fem un bon equip”.

L’exposició estava formada per vuit panells a tot color, cada un de 180 per 80 cm., que donaven un missatge cultural per una millor qualitat de vida i clamant el civisme.

Els visitants d’aquesta mostra, que es va muntar a la sala del Sindicat, van poder gaudir d’expressions raonables com: “T’imagines una ciutat o un poble més net, tranquil i sostenible, on tu i jo ens podem trobar i conviure? Gràcies al teu reciclatge, els residus esdevenen recursos aprofitables per tothom”.

Uns panells omplerts i disposats de manera gràfica i en vers, suggerien un seguit de consells, plens d’aire oxigenat que feien compartir la gran alegria de viure.

A “Balsareny Avui” sovint li han arribat queixes sobre actes incívics. “Quina falta d’educació! Has vist, passegen el gos i li deixen fer les seves necessitats al bell mig del carrer; i a sobre no arrepleguen les caques”.

“Gràcies per estimar la teva mascota, per portar-la ben lligada quan cal, ben neta i vacunada. També per gaudir de la seva companyia sense molestar els veïns”. Avui l’asfaltat, o bé les llambordes dels carrers, no necessiten cap mena d’adob”.

 

Josep Gudayol i Puig