L'Associació Els Ametllers del Casal de la gent gran de Balsareny informa

 

 

Celebració del Dijous Gras

Aprofitant la diada del Dijous Gras, a l’associació “Els Ametllers” del Casal de la gent gran es va fer un concurs de truites al quals només es van presentar vuit concursants.

El jurat, format pel representant de cada activitat, va donar el premi a la més vistosa a Maria Carme Fontarosa, i a la de més bon gust a Maria Obradors. També va donar-se un premi de record a totes les participants. Els 81 assistents van poder tastar les truites i menjar entrepà de botifarra i torrons sobrers del Nadal, tot acompanyat amb begudes refrescants i vi dolç, gaudint d’una tarda agradable i profitosa.

Ball de Carnaval amb concurs de disfresses

El divendres 20 de febrer de 2009 es va celebrar el ball de Carnestoltes amb una bona participació de gent disfressada. Sara Calpe va guanyar el premi a la millor disfressa individual, i el de la millor disfressa de parella va ser per a Andrea Pérez i Francisco López.

Caminada mensual pel terme

La caminada que s’organitza cada mes es va fer el passat dilluns 23 de febrer cap a la zona de Tord. Els participants van poder gaudir de camins i panoràmiques poc conegudes durant prop de dues hores.

Associació “Els Ametllers”