Canvis al capdavant del CEB

 

El passat mes de gener el Centre Excursionista de Balsareny ha efectuat alguns canvis al capdavant de l'entitat. Concretament van plegar cinc membres de la junta: Alfred Selgas (president), Delfí Craviotto (vicepresident), Armand Casòliva (secretari), Diego Aguado; responsable de l'esmorzar de la Caminada Popular, i Jordi Selgas; vocal i encarregat de la propaganda de l'entitat. Per tant, dels setze membres que hi havia de la junta, n'han quedat onze. El CEB és una entitat oberta i si algú està interessat a formar-ne part serà molt benvingut.

Després de gairebé cinc anys al davant de l'entitat, hi ha hagut un relleu sense que hagi entrat gent nova. Des del mes de juliol el CEB ja estava encallat i finalment gent que ja estava a la junta ha assumit tirar endavant l'entitat, que és el que realment importava, ja que la cosa ja estava molt ben encarrilada i la gent solia participar en la majoria d'activitats programades.

La junta ha quedat formada de la següent manera: Jaume Vila (president), Antoni Fernández (vicepresident), Antoni Bonillo (secretari), Joan Prat (tresorer), i els vocals Maite Soler, Jaume Calvet, Manel Sánchez, Josep Torras, Toni Garcia, Manel Mingo i Pep Cañellas.

Enhorabona a la nova junta, i esperem que la gent els doni tota la confiança que es mereixen, participant a les activitats que el Centre organitza, perquè això dóna molta moral a la junta i és realment per això que es fan les coses.

Alfred Selgas

 

23a Caminada Popular de Balsareny

Diumenge, 8 de març de 2009

Sortida a les 8h del matí,

a la Plaça de l'Església