Un Sindicat colossal

 

No sempre els representants dels pobles tenen l'encert o bé la sort de fer arribar als ciutadans una programació festiva que rebi una acceptació insuperable.

Insuperable ha estat TEMP (temporada d'espectacles familiars). En la darrera representació, sota el títol de “Colossal”, el grup manresà Teatre Mòbil va aconseguir el 30 de novembre de 2008 un ple de gom a gom de la sala el Sindicat.

Grans i petits, vinga riure. Sí, pas a pas, quadre a quadre, els tres actors manresans amb els seus personatges de pallassos, feren desfilar l'acudit oral i visual alternat amb un espectacle acrobàtic i malabar. Un excel·lent joc malabar amb barrets multicolors surant per sobre de les testes dels tres protagonistes deixaren l'ai, ai, ai, esclatant sortit de les boques del públic que s'ho passava d'allò més bé.

A “Balsareny Avui” li complau poder informar sobre fets tan positius, que permeten un parèntesi sobre els que són cada dia notícies desagradables i depriments, que fan arribar un crit al cel.

Com cada vegada –aquesta era la tercera–, una presentació breu anuncià la propera actuació, que serà la del grup “La Pera Llimonera” amb l'espectacle “Llorenç de l'àvia”.

Josep Gudayol i Puig