TEMPO enceta temporada de cultura

 

Temporada d'espectacles familiars 2008-2009 (TEMPO). El passat dia 28 de setembre de 2008 es va encetar un gran repte cultural, que tindrà lloc cada últim diumenge de mes.

En aquesta primera ocasió, la música, el color i l'art de fer riure van restar sota la responsabilitat del conegut gran pallasso manresà Marcel Gros. L'acte va tenir lloc a la sala el Sindicat a dos quarts de 6 de la tarda.

“Balsareny Avui” dedica, amb gran admiració, un “chapeau” per a actor i organitzadors. La sala, el Sindicat, esdevingué plena de gom a gom, amb molta quitxalla, el futur balsarenyenc.

L'espectacle de Marcel Gros, amb la màgia il·lusionada conduïda per un món de conte, va fer ressonar les parets amb els forts aplaudiments.

Aquella tarda, l'Ajuntament balsarenyenc, des de les regidories de cultura i serveis, encetava una activitat cultural perquè petits i grans ens apleguem com a poble a la tardor i a l'hivern i ens sentim com a casa.

Aquesta inquietud d'unes hores de lleure cultural, a més a més, compta amb una oferta a nivell de qualsevol butxaca; perquè anant als baixos de l'Ajuntament t'expedeixen un carnet on hom pot beneficiar-se d'un descompte gratificant: cada entrada per espectacle de no socis costa 6 euros, i l'entrada per als abonats és de 4 euros. La carta que va repartir l'Ajuntament casa per casa ho explica, i informa que les entrades es poden adquirir anticipadament a Calçats Clàssic, a la plaça Ricard Viñas. Hi ha també un telèfon, el 938 396 656.

Les properes actuacions preveuen el següents grups: Papyrus, Colossal i Llorenç de l'Àvia.

Josep Gudayol i Puig