La Coral informa

 

El passat pont de l'Onze de Setembre, la Coral Sant Esteve va començar pràcticament el curs 2008-09 amb una estada a la Cerdanya. El lloc escollit va ser el poble de Lles, concretament a l'hotel El Mirador. Varen ser quatre dies molt ben aprofitats, on la companyonia, el bon ambient i les rialles no hi van faltar.

Vàrem fer dues excursions per les muntanyes: l'estany de l'Orri i el Prat del Cadí. Hi va haver una tarda per escollir anar a buscar bolets, descansar o anar pels voltants dels estanys de la Pera. No hi va faltar la visita al museu i la catedral de la Seu d'Urgell. Vàrem aprofitar també els vespres per assajar noves cançons.

La culminació de les jornades va ser el diumenge, amb la cantada a la missa de 12 a l'església parroquial de Puigcerdà i un petit concert en acabar la celebració. El dinar de comiat de l'estada a Lles va ser a base d'un arròs de muntanya amb els bolets que havíem trobat el dia abans. Per agrair el bon tracte que ens varen donar amos i cambrers de l'hotel ens vàrem acomiadar amb la cantada del “Buen menú”.

Coral Sant Esteve