Ricard Ribera, tres anys regint el bar +K2

 

Fa unes setmanes que el bar +K2 celebrava els seus tres anys, des que Ricard Ribera i Alonso és al capdavant d'aquest local. Un local on la tertúlia, al voltant d'una tassa de cafè, dóna la gran possibilitat al diàleg veïnal, apropant llaços de coneixença i amistat. El fet va esdevenir el cap de setmana del 5 i 6 d'abril d'enguany.

Cultura musical amb gent jove de casa

Sense dubte, és del tot un signe de solidaritat amb el poble celebrar i promocionar actes amb actuacions artístiques amb gent de casa. I el diumenge a la tarda, es va poder veure una bona proposta musical.

El Xavier Calvet i el Roger Ruiz, amb les seves guitarres, van ser el duet musical que eixamplà unes notes de lleure amb el seu estil vocal i instrumentista, representant les cançons de Lazy Juo. Per unes hores l'aire s'ompli amb una veu i les notes d'un pentagrama oxigenant i, tal com ha de ser, joves generacions que decidiren quedar-se a casa.

Igualment i d'altra banda “Balsareny Avui” té la sort d'expressar un gran chapeau! per als joves Arnald Viu, Eloi Alboquers, Oriol Serra (de pressa i de memòria no me'n voldria deixar cap) i amics: per molts anys a tots!

Josep Gudayol i Puig