Associació de la sal, a Cardona

 

Déu n'hi do, de l'afició entranyable amb què compta el quadre d'artistes del Casal de la gent gran de Balsareny. També s'ha d'agrair positivament a tot el grup d'acompanyants que en cada sortida del show del casal donen l'escalfor i el suport expressiu que fa que l'artista se senti més recolzat i que l'actuació en sigui la gran beneficiada.

En fi, no es pot oblidar l'esforç interpretatiu (en playback) del grup de senyores, i el Paco, que cada dia més aconsegueixen transmetre un entusiasme alegre i reflexiu.

Aquesta vegada va ser a Cardona, al Casal Associació de la Sal. Una sortida amb un recorregut curt i proper, però amb l'al·licient de poder visitar el noble casal de característiques arquitectòniques de disseny modern, amb materials de vidre, alumini, fusta..., de primer ordre de mercat.

Tot un seguit de cançons com “Una chica yé-yé” (cantada per la Carme i la Mari ), “Capote de Valentía” (cantada per Dioni), “Ay canastos” (per Virginia i Montse), “Amigo conductor” (per l'Ana), “Ese toro enamorado de la luna” (versió humorística d'Emilio el Moro, cantada per Ángeles), “A lo loco” (per la Rosa ), “Cavall vell” (per la Josefa ), “El quadre de la Sardana ” (per la Josefa acompanyada del grup de sardanistes), entre d'altres, donaren el to alegre a la tarda. L'acte també va comptar amb la presentació d'Armand Casòliva, secretari també de l'Associació “Els Ametllers” i de la junta del govern del Casal.

Com a anècdota de l'espectacle, en el seu començament una avaria tècnica de l'aparell reproductor del CD, va fer passar els corresponents nervis al grup balsarenyenc, però un cop resolta l'anomalia, l'acte va resultar més que entranyable.

Josep Gudayol i Puig