Alegre actuació de la gent gran al Sindicat

 

La crònica permet l'expressió, en termes escènics, de posar el signe d'admiració a la frase teatral “Amunt el teló!”

El diumenge 20 del passat mes d'abril, ens trobàvem a les portes d'una altra Festa Major, diada de Sant Marc i Santa Montserrat. Aquella tarda, sobre 2/4 de 6, la sala Sindicat va gaudir d'un fets per ser recordats. En primer lloc, la meteorologia va regar camps, places i carrers. En segon lloc, a la sala, amb un 75% d'assistència el públic es disposava a gaudir de l'alegre i il·lusionada actuació del show del Casal de la gent gran. Tot just fa poc temps que l'entitat va acomplir els seus vint-i-cinc anys al servei del poble. Per molts anys, i amunt el teló!

L'acte es va tractar d'un playback musical amb cançons d'estil de música lleugera dels anys 60, i va comptar amb la presentació d'Armand Casòliva i Lladó, sota la direcció d'Esther Cuenca. L'equip artístic va ser integrat per: l'Anna, la Maria , la Lucía , la Virgínia , la DIonisia (Doni), la Carmen , la Concepció , la Luisa , La Rosa , el Paco, l'Ángeles, la Isabel , la Josefa i l'Andrea.

El públic assistent va poder gaudir i aplaudir les següents peces: “Amigo conductor”, “Capote de Valentía”, “A lo loco”, “El toro y la luna”, “El plat de fusta”, “La monyos”, “Ay pena penita pena”, “Cavall vell”, “Ay canastos”, “El bon català”, “La chica yé-yé” i “Gotes de pluja”, entre altres.

Josep Gudayol i Puig