El Futbol Sala Balsareny assoleix l'ascens

 

19 d'abril de 2008. Aquesta data ja forma part de la història del F.S. Balsareny. Aquest dia vàrem aconseguir un dels nostres objectius de la temporada: l'ascens. Tot va esdevenir guanyant al Sentmenat per 6 a 2, amb una molt bona entrada al pavelló de Balsareny.

Amb poc menys d'un any es va confeccionar una plantilla amb 14 jugadors: Cristian Flores, Marc Selgas, Josep Gabarrós, Eloi Peñarrubia, Iñaki Peñarrubia, Jordi Soler, Albert Ibañez, Cristià Vilà, Ferran Serra, Isaac González, Marc Guzman, Ferran Morral i Antonio Bonillo. Cal destacar que tots ells son nascuts o residents a Balsareny, exceptuant en Marc Guzman (Manresa) i l'Isaac Gonzalez (Sallent).

També cal destacar la gran tasca que ha portat a terme l'entrenador, que òbviament es de Balsareny. En Santi Rodríguez va néixer a Vilafruns i ja en l'anterior etapa del F.S. Balsareny va col·laborar a aconseguir grans èxits, i és per aquest motiu que vam voler comptar amb la seva aportacio, que tants bons fruits ha aportat.

La lliga va començar de la millor manera possible i vàrem fer una primera volta gairebé d'ensomni (10 victòries, 1 empat i 1 derrota) i una segona volta on vam haver de jugar a fora de casa contra tots els equips que estaven a dalt en la classificació. Tot i aquest handicap vàrem aconseguir treure resultats positius a tot arreu; destaca l'empat a Can Parellada, amb un ambient impressionant i amb molta gent a la grada…Ja que aquest equip ha estat l'únic que ha aguantat una mica el ritme del Balsareny.

Com en qualsevol club vam passar moments difícils, amb la baixa de tres jugadors, cada un per un motiu diferent. En un moment curt d'efectius i on ens jugàvem tant, vàrem incorporar en Ferran Morral, que ha aportat moltíssim a l'equip, tant anímicament com futbolísticament, i l'Antonio Bonillo, que va donar un cop de mà en més d'un moment.

Voldríem destacar que el pavelló de Balsareny ha estat un autèntic fortí per a nosaltres, on nomes s'ha empatat un partit i s'han aconseguit 12 victòries, amb 81 gols a favor i només 20 en contra. Els partits a fora la cosa han costat més, però tot i així, gràcies a la pinya que s'ha fet, hem pogut tirar endavant la gran majoria dels partits, sobretot en aquest tram final, on la pressió ens va afectar en determinats moments.

Així doncs, aquest primer any ha estat molt positiu, tenint en compte que es volia pujar de categoria, però que sempre és molt difícil conjuntar un equip nou; cosa que ens ha costat. Cal destacar que s'ha entrenat cada setmana. Ara en la post-temporada estem jugant partits amistosos contra equips de categoria superior, com han estat el Navàs (a Preferent, tres categories més), i on vam empatar a 2; i amb el Castellbell (campió destacat de 1ª divisió, dues més) empatant 6 a 6.

De cara a l'any vinent està confirmat el 100% de la plantilla que ha acabat aquest any i s'espera reforçar-la amb només 2 o 3 jugadors que ens facin estar a 2a. i intentar tornar a pujar.

No ens voldríem deixar l'aportació de totes aquelles persones i empreses que ens han recolzat des d'un primer moment, i esperem seguir comptant amb la col·laboració de tothom per suportar les despeses que genera el fet de pujar de categoria.

El mes que ve organitzarem les 24h de futbol sala juntament amb els Escoltes.

Des d'aquestes pagines del Sarment volíem compartir amb tots vosaltres la nostra alegria per aquest anhelat ascens. Ens veiem la temporada vinent.

Visca el Futbol Sala Balsareny!

La Junta