Susanna Morón Fernández, primera tinent d'alcalde

 

Des de les passades eleccions municipals, la balsarenyenca Susana Morón Fernández s'ha responsabilitzat a treballar a l'Ajuntament assumint la regidoria de Seguretat ciutadana, Hisenda i Règim interior. També ocupa la posició de tinent d'alcalde, com a número dos que és de la llista que es va presentar.

Susanna va néixer a Balsareny el 21 de febrer de 1973, és graduada social diplomada per la Universitat de Barcelona i té el Màster de direcció i gestió en recursos humans pel CEF.

En el camp de l'esport és una fidel caminadora, i practica la natació i l'aeròbic. Li agrada llegir; darrerament ha llegit L'església del mar d'Ildefons Falcones i La suma de los días d'Isabel Allende. També és amant del teatre, la música i el cinema.

- Què us ha representat haver entrat a formar part de la llista política municipal i avui ser part activa de l'equip de govern guanyador de les passades eleccions?

- En primer lloc, el fet de poder aportar idees noves, treballar per tenir un poble millor i on tots puguem participar pel bon funcionament i millora de Balsareny.

- Digueu-nos, per què vau triar l'opció de política de Convergència i Unió (CIU)?

- Primerament perquè va ser el partit que va demanar la meva col·laboració. El grup de gent que el formaven em va agradar, unànimement tots teníem la mateixa voluntat i ganes de millorar totes aquelles coses que no ens agradaven del nostre poble, mantenir-ne les coincidents i proposar-ne de futures.

- En aquesta vostra responsabilitat governamental, què penseu que podeu fer a favor de la població de Balsareny?

- La ciutadania de Balsareny vol ésser escoltada i contribuir amb la seva opinió i experiència sobre temes i problemes que es viuen i es palpen cada dia, que coneix molt bé. A més a més, penso que s'ha d'aconseguir la fita de ser un Ajuntament proper a les persones, on tothom s'hi pugui veure representat.

- Què ens podeu dir sobre el relleu d'assumir una cartera de treball que fins fa uns mesos era ocupada per un antecessor de color polític diferent?

- Tant se val un color polític com un altre; el que compta és aquella persona que en responsabilitzar-se d'aquesta o bé d'aquella regidoria hi aporti l'esforç, dedicació, treball i il·lusió per fer-ho el millor possible.

- Gràcies, Susanna, i fins a una altra ocasió.

Josep Gudayol i Puig

Josep Gudayol i Puig