Roc Carulla, regidor d'Ensenyament

 

 

 

 

En Roc Carulla i Bataller va néixer a Terrassa, el 9 de febrer de 1974, i va estudiar el batxillerat a la mateixa ciutat. Més endavant va cursar els estudis d'enginyeria tècnica agrícola a Barcelona i enginyeria agrònoma a Lleida. Actualment treballa a Manresa, i és regidor d'Ensenyament de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Balsareny.

Al Roc li agrada molt llegir. Darrerament ha llegit Laura Sant , d'Emili Teixidor, que l'ha ben corprès. “En temps de lleure ho aprofito per estar amb els de casa realitzant activitats a l'aire lliure, per exemple, anar amb bicicleta, d'excursió o passejar, tot i que també canto amb la Coral Sant Esteve i actuo amb els Pastorets de Balsareny”. De televisió no en veu gaire i pel que fa a la ràdio n'escolta només les notícies. Li agrada el cinema, però sobre tot el teatre, encara que últimament no tenen gaire temps per anar-hi. Carulla està casat amb Laura Magem, amb qui té dos fills, la Laia i el Bernat.

- Nova legislatura, nou llistat de candidats. Com va anar això d'entrar a formar part d'un equip polític municipal?

- Ja fa set anys que visc a Balsareny i m'hi trobo molt a gust: penso que és ben natural que quan se m'ha demanat col·laboració, ho hagi acceptat amb entusiasme.

- Per què CiU?

- Doncs de fet és qui m'ho va proposar. Cap altre grup no m'ho va demanar, i per altra banda em trobo molt còmode amb les persones que conformem aquest grup municipal.

- Veníeu ja d'alguna altra experiència política anterior?

- No, mai no m'havia plantejat una experiència d'aquest tipus.

- Digueu-nos, quina mecànica se segueix a l'hora de procedir al repartiment de regidories?

- El repartiment d'àrees s'ha consensuat, en el nostre cas, segons les afinitats de cadascú amb la regidoria relacionada.

- Regidor, entre d'altres coses, d'Ensenyament: quines són les funcions principals en aquest càrrec?

- La regidoria d'educació té un compromís amb la gestió dels serveis educatius del nostre municipi, i el de les escoles municipals, la Llar d'Infants, l'Escola de Música i l'Escola de Teatre.

- Gràcies Roc, bona feina i fins a una propera ocasió.

Josep Gudayol i Puig