El Futbol Sala Balsareny informa

 

El passat 13 d'octubre vàrem iniciar un nou curs esportiu; bé, de fet iniciàrem una nova etapa dins del Futbol Sala Balsareny. Com ja vàrem dir en el Sarment de setembre, aquest any iniciem la temporada amb moltes ganes d'assolir importants fites. De moment sembla que les coses ens estan sortint bé. Després de 6 jornades som líders en la classificació, i només trobem un “però” en aquests partits, i va ser el que ens va enfrontar amb el Vacarisses “B”, on només vàrem poder empatar. Però tot i això estem força contents de com està responent l'equip en tots els sentits. Des d'aquestes pàgines volem donar les gràcies a totes aquelles persones i comerços que han col·laborat amb nosaltres: sense ells aquest inici de temporada no hauria estat tan plàcid. Esperem que la gent s'animi a venir al pavelló municipal a animar el nostre equip, per tal de fer més caliu, i més quan els propers partits a casa seran contra rivals directes per assolir el tan anhelat ascens de categoria; primer vindrà el Baganès i més endavant el Can Parellada. És per aquest motiu que volem fer una crida a tots els balsarenyencs perquè vinguin a donar-nos suport.

A continuació posarem els resultats de les 6 jornades que hem disputat fins al moment d'escriure aquestes línies:

1a. Jornada:

Arrahona “C” 0 – F.S Balsareny 5

Partit que vàrem iniciar amb nervis a causa de l'estrena en competició, però que a mitjans de la primera part ja dominàvem plàcidament. Vàrem vèncer en unes de les pistes “complicades” de la categoria.

2a. Jornada:

F.S Balsareny 10 – 1 F.S. Oló

Tal com indica el marcador va ser un partit molt tranquil, on vàrem dominar de principi a fi. Vàrem demostrar que el nostre pavelló serà un fortí. Cal destacar els 4 gols aconseguits per Ferran Serra.

3a. Jornada :

F.S Avinyó “B” 1 – 3 F .S Balsareny

Partit complicat en una de les pistes més complicades de la categoria, ja que l'ambient del públic així ho fa. El partit va estar dominat en tot moment, l'únic que no vàrem saber transformar les nostres ocasions en gol. El gol en contra va ser al final del partit i en pròpia porta.

4a. Jornada:

F.S Balsareny 7 – 2 Ràcing de Manresa

Partit amb molta tensió per la duresa de l'equip rival i el poc encert de l'àrbitre, que no va aturar el joc de l'equip manresà. En principi el Ràcing era un equip per lluitar per l'ascens, però un cop més es va demostrar que la nostra pista ha de ser un feu inexpugnable.

5a. Jornada:

Can Serra-Vacarisses “B” 3 – 3 F .S Balsareny

Ensopegada amb majúscules en una pista en principi assequible. No vàrem estar encertats de cara a gol i vàrem fer l'empat a pocs segons del final. Va ser un petit toc d'atenció per a l'equip.

6a. Jornada:

F.S Balsareny 6 –Castellnou “B” 1

Partit sense gaire història si no fos perquè l'equip visitant es va avançar en el marcador. El partit va servir per retrobar-nos amb el bon joc que havíem oblidat la setmana anterior.

 

EQUIP

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

Dif.

1

F.S Balsareny

16

6

5

1

0

34

8

26

2

L'Esclop Fortuna

15

6

5

0

1

27

14

13

3

Can Parellada

13

5

4

1

0

26

9

15

4

CCR Baganès

12

6

4

0

2

31

21

10

5

Racing de Manresa

7

5

2

1

2

30

19

11

LA JUNTA