Entrevista a Mireia Manzano, a l'àrea cultural del nou equip municipal

 

 

 

 

Des de les passades eleccions municipals, Mireia Manzano Sola és la regidora de Cultura de l'equip que governa Balsareny i que encapçala Jaume Rabeya.

Amb aquest precedent, comencem el que serà conèixer tots els components integrants de les diferents àrees municipals de Balsareny, apropant als lectors l'opinió d'ells mateixos.

La Mireia , nascuda a Balsareny el 2 d'abril de 1980, és llicenciada en Pedagogia per la UAB de Bellaterra. Actualment segueix un curset per la formació dels mestres. Li agrada molt llegir tot tipus de literatura: biografies, novel·les...

Darrerament segueix la lectura de Vivir para contarla , de Gabriel García Márquez, i ¿Quién se ha llevado mi queso? (Cómo adaptarnos a un mundo en constante cambio) , de Spencer Johnson.

- Eleccions, nova legislatura, nous candidats... Com vas entrar a formar part de la coalició política de CiU i per què?

- L'ambient de treball que es va anar creant des del primer moment que vam començar a formar-nos com a equip em va donar peu per voler continuar treballant amb aquest grup per poder millorar diferents aspectes del nostre poble. Amb tots ells m'hi trobava molt bé, i m'hi trobo, ja que puc parlar i fer coses que tenen una valoració de consens molt estimable. Amb aquest grup municipal comparteixo moltes de les meves idees.

- En acCeptar formar part d'aquesta llista, què vas pensar que podries aportar i que fos beneficiós pel desenvolupament de Balsareny?

- Tot el que es pensa és pel bé del nostre poble, això és clar. Es poden aportar moltes coses en els diferents àmbits de cultura, educació, esports... Sobre tot, vetllar per la participació de la nostra població en tots els actes, perquè un poble el fem tots.

- Com vau decidir que cadascú es fes responsable d'una regidoria en concret?

- El fet es va decidir per les afinitats i preferències que té cadascú per les diferents àrees a treballar des de l'Ajuntament.

- Gràcies, Mireia, bona tasca i fins una altra .

Josep Gudayol i Puig