Audiovisuals

 

El cicle de reproducció d'audiovisuals de muntanya i experiències viscudes, organitzada pel CEB, va tornar a la sala petita del Sindicat després de les vacances, el passat 21 de setembre. L'assistència de públic fa que cada mes es despertin més les ganes de fer-ne, al mateix temps que el contingut sigui ben variat.

El muntatge audiovisual “ Viatge a Egipte. Fotos d'un país de cinc mil anys ”, viscut i realitzat per Josep Peralta, va ser molt interessant. Moltes gràcies a tots els assistents i al Josep.

Un mes més tard, el 19 d'octubre, va tenir lloc un altre audiovisual: “Tranpirinaica, la travessa dels Pirineus amb bicicleta de muntanya”. En total un recorregut de 1.008 km i un desnivell acumulat de 22.000 metres , durant 17 dies de recorregut.

L'aventura va començar al Cap de Creus i va acabar a Ondarrabia (Al País Basc), després de molts paisatges preciosos, pendents i pujadors molt durs, segons van explicar els protagonistes Enri Codina, Joan Planas i Arcadi Vilà, tots tres de Navàs, després de l'audiovisual. Molt agraïts a tots ells i al bon nombre d'assistents presents.

CEB