L’Escola de Música al Sindicat

 

 

A les 7 de la tarda del 27 de març de 2007, a la sala Sindicat, es portà a terme l’acte trimestral de l’Escola Municipal de Música. Un total de 18 alumnes, acompanyats dels seus professors, Pau Bombardò (percussió), Anna Novio (piano, solfeig i cant), Juanjo Fernández (guitarra elèctrica i espanyola), Cèlia Martínez (violí), Sergi (saxo) i Joan Miranda (piano), mostraren durant prop de dues hores d’interpretació l’esforç i el treball après a les aules.

El següent paràgraf pertany a l’editorial del butlletí L’escola informa de març de 2007:

«Virtuts. Ja coneixem les virtuts de l’aprenentatge musical. Desenvolupa millor la memòria i les habilitats d’aprenentatge, fomenta les habilitats en matemàtiques i control de l’espai, i tantes altres coses que no tindríem espai per explicar-les».

Els alumnes que van actuar eren Elena Salazar, Esther Martín, Pol Artigas, Ariadna Pla, Aida da Silva, Àngel Ribalta, Marc Comabella, Adrià Martos, Eudald Bonals, Oriol Serra, Adriana Anielska, Sílvia Serra, Anna Soler, Èric Expòsito, Eloi Alboquers i Arnald Viu.

Les diferents actuacions de l’Escola de Música són el reflex d’un aprenentatge en què la serietat de la direcció i de tot el professorat avala la qualitat de l’educació i el bon nivell aconseguit.

Josep Gudayol i Puig