Els pescadors i la regidoria de Medi Ambient drenen el Llobregat

 

Fa pocs dies que els balsarenyencs van quedar bocabadats en veure homes i màquines treballant a la zona de la Soca del riu Llobregat, procedint a fer una neteja al fons del riu. Aquesta feina ajudarà el drenatge a favor de tota la fauna de les aigües del Llobregat, la qual sovint ha de conviure amb un ambient ple de brutícia i brossa de tota mena.

L’Associació de Pescadors, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, van posar en marxa l’operació «Salvem la nostra fauna» per tal d’ajudar la modalitat esportiva de la pesca, amb el posterior retorn a l’aigua dels exemplars pescats.

El president dels pescadors, Josep Carles Rodríguez, exposa: «Hem fet una feina que era del tot necessària. Us en faríeu creus de poder veure tot el que hem tret del fons de les aigües: quadres de bicicleta, restes de televisors, cadires...» El responsable de la regidoria de Medi Ambient, Andreu Fernández, va declarar que sempre que ha tingut i tingui la possibilitat de col·laborar a millorar el medi ambient ho ha fet.

Josep Gudayol i Puig