Titoles de fil, un espectacle diferent

 

Gairebé sempre tendim a relacionar els titelles o putxinel·lis amb la mainada, però cada vegada hi ha més muntatges teatrals de titelles adreçats a adults. Aquest és el cas de Titoles de fil, un espectacle diferent, de temàtica eròtica, on es van succeint els elements còmics. La companyia Pengim-Penjam la va posar en escena el dissabte 24 de febrer a les 21:30 h. al Sindicat, dintre el cicle de teatre de Balsareny.


Els diferents episodis teatrals ens va explicar breus històries, totes de caire humorístic i amb el sexe com a eix principal. A través dels seus protagonistes i els seus monòlegs, vam poder veure un variat i peculiar grup de titelles, petits, de gran format, de guant... que van prendre vida a l’escenari, posseïts pels desigs i les passions humanes.


El moviment, el gest, la il·luminació i els detalls fan de Titoles de fil un espectacle bigarrat que no té res veure amb el teatre convencional. Els assistents es van deixar endur pel desvergonyiment i el dinamisme d’un llenguatge i uns personatges sense pèls a la llengua.


El proper 31 de març, a la mateixa hora al Sindicat, tindrà lloc la representació de l’obra Una casa de cuento de la companyia Joan Maragall, que donarà punt i final al cicle d’obres teatrals d’aquesta temporada.


Marta Romera i Reig